foradia subscriutegrat

El turisme i la gastronomia mediterrània uneixen esforços

• Turisme Comunitat Valenciana ha presentat la nova Marca Gastroturística del territori. • Naix així la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana, projecte que vol unir esforços per a millorar aquest tipus de sector

Turisme Comunitat Valenciana ha presentat la nova Marca Gastroturística del territori ‘l’Exquisit Mediterrani’. Amb aquesta marca es vol incentivar un turisme on la gastronomia mediterrània siga un dels valors afegits com a atractius per als visitants.

Naix així la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana, projecte que vol unir esforços per a millorar aquest tipus de sector. I és que el mediterrani compta amb productes gastronòmics de gran qualitat i privilegi, molt valorats a nivell internacional. Uns d’aquests són l’oli i el vi, de fet el concepte ‘oleoturisme’, que vincula el turisme amb la producció d’oli i vi, està adquirint cada cop més força.

Per exemple, l’hotel i restaurant Masia La Mota d’Alcoi és un dels establiments que forma part d’aquesta xarxa d’oleoturisme, ja que, combinant els seus serveis turístics i hostalers, està treballant per la producció d’un oli de qualitat, segons ens conta Indira Amaya, responsable de l’hotel i vicepresidenta de l’Associació Alacant Interior.

Costa Blanca i l’Associació Provincial Turisme Alacant Interior han editat la guia gastronòmica i de turisme #AlicanteInterior 2019, en la qual es poden consultar els principals atractius en aquests àmbits de la zona.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *