lasarga ajualcoipresuparticipa

10 projectes seleccionats per ‘Activa Àgora’ podran instal·lar-se en l’Àgora

• 10 projectes empresarials amb característiques innovadores podran instal·lar-se en el coworking de l'Àgora per a aprofitar-se dels seus beneficis • Entre ells destaca el projecte ‘La chica de las plantas’, una empresa de disseny i instal·lació de jardins verticals


10 projectes empresarials amb característiques innovadores podran instal·lar-se en el coworking de l’Àgora per a aprofitar-se dels seus beneficis. Són 10 iniciatives seleccionades de les 35 que es van presentar al programa ‘Activa Àgora’ amb l’objectiu de donar suport als emprenedors.

L’equip tècnic del CEEI Alcoi-València ha treballat amb elles a través d’accions de formació, tutela i promoció per a convertir-les en un projecte empresarial.

Entre ells destaca el projecte de Llanos Doménech, ‘La chica de las plantas’, una empresa de disseny i instal·lació de jardins verticals que millora el benestar, purifica l’aire, redueix el soroll, augmenta la biodiversitat i redueix les temperatures.

Manolo Pastor, de Da Vinci Business School, va realitzar una sessió de mentoring per a concloure el programa ‘Activa Àgora’. A continuació es van presentar els projectes empresarials. Una comissió formada per Magui Candela (Àgora-Ajuntament d’Alcoi), Jesús Casanova (Director CEEI Alcoi-València) i Javier Expósito (JOVEMPA Alcoià-Comtat), van escoltar els projectes que es van presentar a la fase de concurs, sent aquests: ‘Studio Design Marti’, ‘Plataforma Darwin’, ‘Present Perfecte’, ‘La Chica de las Plantas’, ‘Maleta Plegable’, ’ST Cálculo Estructural i ‘Turnatur’.

Segons Manolo Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació, aquest projecte impulsa la creació de noves empreses amb la disposició d’un espai intel·ligent i a través de l’orientació que han rebut.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *