foradia subscriutegrat

Compromís alerta de l’arribada d’un fons d’inversió que està comprant vivendes alcoianes

• “Sembla que han comprat o tenen intenció de comprar més de 130 vivendes”. • Aquesta realitat pot possibilitar “que una única empresa controle la majoria de vivendes de lloguer de la ciutat, apujant o abaixant els preus segons interesse”

Compromís Alcoi està rebent informació sobre “un suposat fons d’inversió” que està realitzant compres massives de pisos a Alcoi per a crear una gran borsa de lloguer de vivendes; “sembla que han comprat o tenen intenció de comprar més de 130 vivendes”.

El regidor Màrius Ivorra comenta que “inicialment la notícia és bona. El fet que hi haja moviment econòmic al sector immobiliari a la nostra ciutat, és interessant però a l’hora genera dubtes”.

En primer lloc, aquesta realitat pot possibilitar “que una única empresa controle la majoria de vivendes de lloguer de la ciutat, apujant o abaixant els preus segons interesse”; en aquest sentit, “el tema pot influir a molts particulars que han realitzat inversions modestes per llogar habitatges a estudiants, o pot encarir o impossibilitar l’accés al lloguer a alcoians”.

Compromís preguntarà al Govern sobre el tema, ja que li consta que representants del fons d’inversió s’han reunit amb membres de l’equip de govern de Toni Francés.

Finalment, Ivorra comenta quetambé volem saber si la compra de vivendes per part del fons d’inversió s’ha realitzat amb contractes de lloguer en vigor i si es mantindran les condicions a les persones que actualment estan habitant aquestes vivendes o seran desplaçades

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *