foradia mediambient

El nou Govern de Sánchez obri una oportunitat de millorar el finançament valencià

• El PP ha sigut expulsat del Govern amb la moció de censura del PSOE, partit que arriba al poder estatal, “és un bon moment per obrir nou escenari respecte del finançament valencià" • Així ho manifesta la plataforma Crida pel Finançament Valencià, qui considera prioritari la negociació


El PP ha sigut expulsat del Govern amb la moció de censura del PSOE, partit que arriba al poder estatal. Aquest “és un bon moment per obrir nou escenari respecte del finançament valencià que acabe amb l’espoli fiscal i la manca d’inversions que ha patit el poble valencià al llarg dels anys”.

Així ho manifesta la plataforma Crida pel Finançament Valencià, qui considera prioritari la negociació d’un nou sistema de finançament valencià “que possibilite que les valencianes i valencianes disposen de les claus de la caixa i puguen dissenyar i aplicar les seues polítiques sense les actuals tuteles del Govern español”.

Per aconseguir-ho, insta les institucions valencianes i espanyoles a obrir un procés de negociació “per superar l’actual situació que afecta negativament les treballadores i treballadors, els serveis públics, les prestacions socials, les infraestructures o les inversions i, fins i tot, la capacitat d’autogovern i el nostre futur com a poble”.

Crida avisa que caldrà mantenir la mobilització de la societat valenciana fins a aconseguir les inversions i el finançament valencià que necessita el nostre país i la seua gent.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *