foradia cdturisme

Canvi d’ubicació de la lectura del Manifest del 9 d’octubre

• La previsió de pluja ha obligat a canviar la lectura del Manifest que es trasllada al Teatre Calderón a les 12h. • A continuació es realitzarà el concert de la Societat Musical Nova d'Alcoi • El concert és un homenatge a Amando Blanquer i Ovidi Monllor

cartell 9 OCTUBRE alcoi

Un dels actes centrals de commemoració de la diada del País Valencià canvia d’ubicació per la previsió de pluja.

La lectura del Manifest del 9 d’octubre estava prevista a la Plaça Ferrandis i Carbonell, però la climatologia ha obligat als organitzadors a canviar l’ubicació d’esta activitat que finalment tendra lloc en el Teatre Calderón a les 12h. on també es desenvoluparà el concert de la Societat Musical Nova d’Alcoi.

Raül Llopis, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha destacat no voler haver de suspendre un acte central de la festa dels valencians per la pluja.
Cal recordar que l’encarregada de llegir el manifest és l’escriptora alcoiana Mercè Climent, elegida per la seua sensibilitat cap a la llengua valenciana i per la seua trajectòria professional com escriptora de llibre en valencià.

Per la seua banda, la Societat Musical Nova ha preparat un repertori que pretén ser un homenatge a dos personatges il·lustres com són Amando Blanquer i Ovidi Montllor.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *