foradia subscriutegrat

Solucions per evitar l’especulació urbanística davant la possible revalorització d’Entença

• Guanyar Alcoi alerta que els lloguers de pisos i locals del carrer Na Saurina d'Entença poden pujar ràpidament • Les conseqüències per a les veïnes i veïns seria perjudicial, ja que podria provocar el seu abandó o l'expulsió

Guanyar Alcoi alerta que els lloguers de pisos i locals del carrer Na Saurina d’Entença poden pujar ràpidament a causa de la reforma que s’està duent a terme.

Les conseqüències per a les veïnes i veïns seria perjudicial, ja que podria provocar el seu abandó o l’expulsió indirecta deles seues llars o comerços.

“Vam estar observant que a altres ciutats, quan hi ha reformes integrals de carrers i es converteixen en pols d’atracció per als ciutadans, els preus dels lloguers tant de cases com de locals, pugen ràpidament, provocant una expulsió del veïnat que habitava el carrer des de feia molt de temps i de petits i mitjans comerços que amb molta feina havien donat servei durant anys i de vegades generacions”, explica la portaveu de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes.

Per tractar de combatre aquesta possible pujada de preus i l’especulació urbanística que comportaria, la plataforma ciutadana està estudiant una sèrie de propostes d’àmbit municipal.

Segons Blanes, la proposta “tractarà d’incentivar un lloguer de qualitat, a un preu equitatiu i de llarga durada, per tal de poder construir un projecte de família o simplement un projecte vital estable”.

Des de la plataforma ciutadana s’informa que qui vulga participar en la comissió, ha de contactar a través del correu electrònic a info@guanyaralcoi.com.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *