Foradia elgrat

Una nova etapa política, un nou anàlisi, amb El Gratis

• Parlem de tots els assumptes de l'actualitat més candent. • Sempre comptant amb la col·laboració dels millors professionals i comerços de la zona

La corrupció li ha passat factura definitivament al Partit Popular, que ha sigut fet fora per la moció del PSOE, partit que a partir d’ara governa Espanya. I és que els casos de corrupció han arribat a un punt d’escàndol inassumible per la ciutadania en general i per als valencians en particular, que hem hagut de viure en un estat de vergonya permanent durant molt de temps. I més ara que han detingut a l’expresident de la Generalitat, Eduardo Zaplana.

D’aquests i d’altres temes d’actualitat parlem a aquesta quinzena d’El Gratis. I ho fem, entre d’altres, de la mà d’Isabel-Clara Simó, qui ens assabenta de la situació actual de Catalunya; amb Màrius Ivorra, qui analitza el futur d’Alcoi en un món que està canviant de models organitzatius.

Però no vos volem avançar moltes més coses. Descobriu-les vosaltres mateix junt amb les principals notícies que succeeixen a Alcoi i les comarques centrals.

Per altra banda, el bon temps ja s’ha instal·lat al nostre clima i, per a gaudir-ho de bona manera, us proposem les millors activitats i esdeveniments de les comarques centrals. Entre elles, la V Fira Andalusa d’Alcoi, les excursions que està preparant la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, la Trobada d’Escoles Valencianes a Biar, la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent i la Mostra de Cuina Tradicional El Campello.

Tot això comptant amb la col·laboració dels millors professionals i comerços de la zona, a qui vos recomaneu que consulteu per tal de solucionar qualsevol necessitat o satisfer qualsevol desig.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *