foradia subscriutegrat

El MiL es consolida com a festival de referència de música d’autor de les comarques centrals

• La valoració que es realitza d'ell és molt positiva, no a soles per l'ampla participació del públic, sinó també per la qualitat i implicació dels diferents cantautors • El MiL també celebra que enguany ha fet pujar més dones que homes al seu escenari

El Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor, ha conclòs la seua tercera edició. La valoració que es realitza d’ell és molt positiva, no a soles per l’ampla participació del públic, sinó també per la qualitat i implicació dels diferents cantautors que han estat presents. D’aquesta manera el MiL “es consolida com a cita de referència de la cançó d’autor en terres valencianes”.

Enguany, el MiL, promogut pel Gran Teatre de Xàtiva i Feliu Ventura, ha presentat durant cinc caps de setmana una programació molt diversa, combinant nous valors de la cançó d’autor i figures més consolidades, amb gran diversitat d’estils i formats. El públic, per la seua banda, s’ha mostrat “molt fidel, atent i curiós“.

Sota el lema “sense les dones no hi ha festivals, el MiL també celebra que enguany ha fet pujar més dones que homes al seu escenari i que s’ha treballat amb entitats locals com la Muixeranga de Xàtiva, “perquè el festival s’entén com un esdeveniment lligat a una realitat social viva, local i transformadora”.

El tancament de l’edició ha estat a càrrec d’un doble concert de Joan Miquel Oliver i Lu Rois, “les veus més indies i oníriques de la programació, que va captivar al públic des del primer moment“.

El punt final ho va posar la cantautora sabadellenca Lu Rois, “que sola al piano va seduir al públic, que descobria per primera vegada a l’artista, cap al seu món de lirisme i sonoritats pouades al cor del pop independent més mediterrani. Amb una veu amb molta personalitat que augurà un futur brillant en l’escena de la cançó d’autor dels propers anys”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *