foradia mediambient

Begonya Domènech: “per potenciar el turisme hem de millorar el patrimoni històric”

• En concret, des de Compromís proposen revisar i millorar l’estat de conservació dels voltants de la torre Na Valora i portal de Riquer • “Necessitem tindre la ciutat preparada per a donar una bona imatge als turistes ara que ve la temporada d’estiu"


Si volem potenciar el turisme hem de millorar la imatge de les zones dels nostres monuments”. Ho afirma la regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi Begonya Domènech, qui exigeix un manteniment correcte i una planificació en la restauració, no a soles dels elements modernistes, sinó de tot el patrimoni històric.

En especial, des de Compromís proposen revisar i millorar l’estat de conservació dels voltants de la torre Na Valora i portal de Riquer i les pintades a museus com l’Explora/Isurus, “que són exemples de la deixadesa per part dels governants de la ciutat”.

“Necessitem tindre la ciutat preparada per a donar una bona imatge als turistes ara que ve la temporada d’estiu. El patrimoni de la nostra ciutat té molts atractius i és un reclam turístic, però les pintades, la brutícia i la falta de conservació d’alguns espais, repercuteix negativament en el record i l’experiència que els visitants tenen en visitar Alcoi”, plantegen des de Compromís.

Si apostem pel Turisme, primer hem d’assegurar-se del fet que allò que oferim està en òptimes condicions, i no permetre que els turistes troben brossa, cables elèctrics solts i instal·lacions a la vista amb un alt risc de perillositat al bell mig del nostre patrimoni medieval”, conclou la regidora.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *