foradia subscriutegrat

Compromís Alcoi denuncia que el govern socialista ignora la figura d’Enric Valor

Segons ha declarat la regidora de la formació, Elisa Guillem, fa més de 9 anys l'alcalde va anunciar que posaria el nom d'aquest escriptor a la plaça de l'antic col·legi de les Uxoles amb la decoració de Xavier Mariscal

Compromís Alcoi ha denunciat públicament que el govern local del PSOE ignore la figura d’Enric Valor i que a més, no complisca amb promeses que es van fer fa més de 9 anys.

Elisa Guillem, regidora d’aquesta formació, ha explicat que fa quasi una dècada, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, va anunciar que es posaria el nom d’Enric Valor a la plaça de l’antic col·legi de les Uxoles, i que suposadament, el dissenyador Xavier Mariscal decoraria aquest espai.

Guillem ha criticat que “quasi una dècada després, sembla que la decoració de Xavier Mariscal s’ha perdut pel camí, i encara estem esperant-la, encara que és més probable que simplement fora un dels titulars que al PSOE li agrada soltar sense cap intenció de realitzar“.

Des de la formació entenen que des del govern de Toni Francés l’interés per fer un homenatge a aquest escriptor, va quedar en aquesta placa, i que sols es reflecteix al plànol de l’Ajuntament, ja que aquest canvi no s’ha comunicat i no es contempla als navegadors.

La falta de paraula i el govern a colp de titulars i tuits és la tònica general del govern socialista“, ha declarat Elisa Guillem.

Compromís Alcoi espera que l’alcalde de la ciutat contacte amb el dissenyador valencià, Xavier Mariscal, per a refrescar el tema, i confien que comunique el canvi de nom de la plaça a qui corresponga per a poder fer realitat unes declaracions que es van realitzar en el reconeixement dels 100 anys del naixement d’aquest escriptor tan important per a la cultura valenciana, i que possiblement se superposaran amb el 110 aniversari.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *