foradia subscriutegrat

Celebrada la II Trobada industrial de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial

• 70 reunions entre diferents empreses que conviuen en localitzacions pròximes amb l'objectiu que puguen compartir col·laboradors o possibles clients. • Durant aquesta experiència van participar empreses de la Foia de Castalla, La Vall d'Albaida i L'Alcoià-El Comtat, però també del Vinalopó

Celebrada la II Trobada industrial clients-proveïdors per part de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (COEVALFEDACIBIAE). A través d’aquesta es van realitzar al voltant de 70 reunions entre diferents empreses que conviuen en localitzacions pròximes amb l’objectiu que puguen compartir col·laboradors o possibles clients.

Durant aquesta experiència van participar empreses de la Foia de Castalla, La Vall d’Albaida i L’Alcoià-El Comtat, però també del Vinalopó, amb la integració de les signatures d’AVECAL (Associació Valenciana d’Empresaris del Calçat), AEC (Associació Espanyola d’empreses de Components per al Calçat) i Marbre d’Alacant.

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, després d’una primera anàlisi i balanç, valora positivament aquestes reunions. Tanmateix les sensacions transmeses pels participants van ser de satisfacció perquè els va permetre una primera presa de contacte per a conéixer-se.

De cara al futur, la Plataforma per la Reindustrialització Territorial pretén ampliar més el ventall d’empreses i de territoris perquè s’adherisquen a aquesta iniciativa.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *