foradia subscriutegrat

Taller gratuït sobre la utilitat de les ferramentes de Google

L'espai per a emprenedors “Soterrani de les Idees” ofereix un taller de la mà del consultor tecnològic, Jordi Casanova, per tal d’acostar als assistents moltes ferramentes per a treballar millor amb tecnologia cloud.

soterrani4El pròxim divendres 7 de novembre, el “Soterrani de les Idees” ofereix un taller sobre la utilitat de les ferramentes de Google. Aquest és un espai “coworking” posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent i dinamitzat per l’Associació d’Emprenedors Rurals (AER).

El ponent del taller serà el consultor tecnològic Jordi Casanova, qui explicava que “Google és més que un cercador, i ofereix moltes ferramentes de manera gratuïta que poden ajudar-te a treballar millor amb tecnologia cloud (la informació es guarda a la xarxa i no a un ordinador local) des d’un editor de text, passant per fulls de càlcul, calendari, àlbums de fotos o tendències de cerca. Al taller parlarem de més de 15 ferramentes que poden ajudar als professionals al seu dia a dia”, exposava.

El taller començarà a les 19:30 hores al “Soterrani de les Idees”, que es troba al Centre de Referència Econòmica de la Ciutat d’Ontinyent (carrer Maians 19).

L’assistència és gratuïta però les places són limitades i caldrà fer la inscripció a l’e-mail: adl2.ontinyent@cv.gva.es o al telèfon 962918227.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *