foradia cdturisme

Alfafara elegeix la seua pregonera de festes i la dissenyadora de la portada del programa

• Alfafara ha donat a conéixer dues de les protagonistes de les seues festes d’enguany: Maribel Vicedo i Ángela Molina • L’alcaldessa del municipi, Raquel Vicedo, indica que s’ha apostat per persones del poble

Alfafara ha donat a conéixer dues de les protagonistes de les seues festes d’enguany. Maribel Vicedo serà la pregonera i Ángela Molina l’autora del disseny de la portada del programa de festes.

Maribel Vicedo, molt vinculada a Alfafara, serà l’encarregada de proclamar el proper 5 d’agost aquesta celebració en honor al Salvador, la Divina Aurora i Sant Roc des del balcó de l’Ajuntament. L’alcaldessa del municipi, Raquel Vicedo, indica que s’ha apostat per una persona del poble, i que “serà una pregonera que ho farà molt bé”.

La nova pregonera, periodista de professió, comenta que ja està treballant amb el text. I confirma que té “ganes que arribe eixe màgic moment i poder compartir-ho amb tots els veïns i visitants del meu poble”.

Ángela Molina Vañó, per la seua banda, és l’autora de la portada del programa de les festes d’aquest any. L’alcaldessa destaca la seua faceta artística. Ángela estudia Restauració i Conservació de Béns Culturals. Des del moment que li van proposar el treball, “vaig començar a pensar qué podria fer, com és el meu sentiment cap al poble i les seues festes i van anar sorgint idees”, comenta l’artista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *