foradia cdturisme

‘La Capsula del Temps’ de l’IES Pare Arques: cartes i objectes romandran 24 anys tancades

• Una caixa plena de cartes, fotografies i objectes que alumnat i professorat ha reunit durant maig i que romandrà tancada fins a l’any 2042 • La segona fase d’aquesta activitat es produirà al curs 2042/2043 quan professorat i alumnat actual i del futur ens reunirà per obrir la Càpsula


L’IES Pare Arques ha realitzat la seua ‘Càpsula del Temps’: una caixa plena de cartes, fotografies i objectes que alumnat i professorat ha reunit en les últimes setmanes de maig i que romandrà tancada fins al curs de l’any 2042, quan l’IES Pare Arques celebrarà el seu setanta-cinc aniversari.

Els encarregats d’introduir les dues-centes quinze cartes per al futur i els objectes representatius de la nostra època han sigut el professor Vicent Luna, que es jubila enguany, i l’alumna més jove de l’institut, Corina Gulan, de primer d’ESO.

La professora Diana Valor i les alumnes Rocio Briet i Esther Maiquez han llegit alguns poemes abans d’introduir el recipient a la construcció que s’ha preparat al pati, perquè es conserve intacta. Amb l’objectiu d’assenyalar on es troba amagat el recipient i que es puga obrir en el futur, s’ha col·locat una petita escultura metàl·lica, obra del professor de plàstica Jordi Figuera.

La segona fase d’aquesta activitat es produirà al curs 2042/2043 quan professorat i alumnat actual i del futur ens reunirà per obrir la Càpsula, i compartir un moment màgic i records.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *