foradia subscriutegrat

Comença la campanya ‘Ontinyent contra el foc’

• La campanya compta amb la participació de 38 voluntàries i voluntaris (13 més que l’any passat), que estaran en actiu durant 90 dies • Compta amb un Jeep Renegade 4x2 llogat pel consistori, i dotat amb un equipament bàsic de vigilància.


Activada la campanya de voluntariat forestal ‘Ontinyent contra el foc’. Ha sigut des del dia 15 de juny, i ho ha fet estrenant el nou vehicle llogat pel consistori per al voluntariat.

La campanya compta amb la participació de 38 voluntàries i voluntaris (13 més que l’any passat), que estaran en actiu durant 90 dies repartits entre tres torns diaris.

Respecte al nou vehicle, es tracta d’un Jeep Renegade 4×2 llogat pel consistori, i dotat amb un equipament bàsic de vigilància.

Els voluntaris compten, a més, amb altres facilitats i incentius, com ara ajudes al quilometratge per als qui utilitzen vehicles motoritzats; dietes per torn de vigilància realitzat; cessió de telèfons mòbils, emissores de ràdio, prismàtics i equipament; o l’obsequi de samarretes amb el logotip de la campanya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *