foradia subscriutegrat

El centre històric d’Ontinyent torna a l’Edat Mitjana

• El centre històric d’Ontinyent ha tornat, un any més, a l’Edat Mitjana perquè residents i visitants puguen gaudir d’un ambient únic i entranyable. • Milers de visitants han gaudit de 110 llocs de venda d’artesania i gastronomia, a més de la Vila d’Oficis i Soc Àrab , on han pogut conéixer com treballaven els artesans.


El centre històric d’Ontinyent ha tornat, un any més, a l’Edat Mitjana perquè residents i visitants puguen gaudir d’un ambient únic i entranyable.

Milers de visitants han gaudit de la Vila d’Oficis i Soc Àrab al barri de La Vila, on han pogut conéixer com treballaven els ferrers, afiladors, ceramistes, perfumistes, esparters i tallistes, entre d’altres oficis.

Tot això envoltats de 110 llocs de venda d’artesania i gastronomia i una zona jove. Cal destacar que el mercat de la localitat ha comptat, enguanym amb una exposició d’elements de tortura i altra de fotografia festera, cedida per AFO; jocs infantils, demostracions, un assaig dels balls de la Tartuga i l’Àguila (amb la col·laboració musical de La Colla i l’Associació de Gegants i Cabets) i fins a 25 activitats d’animació amb personatges com joglars, bufons o cavallers.

Un multitudinari pregó obria en la vesprada d’aquest divendres 23 el renovat mercat organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent, la Diputació de València i la Societat de Festers.

L’obertura del mercat, que també incloïa una cercavila inaugural acompanyada pel Grup de Danses Ontinyent i la Colla de Tabals i Xirimites El Regall, va estar presidida per l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació, Jorge Rodríguez, qui ha felicitat la regidora Sayo Gandía, responsable de la coordinació del mercat, i a tots els departaments que han col·laborat als preparatius d’aquesta cita.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *