foradia subscriutegrat

Un nou equip executiu obri una nova etapa en Podem Alcoi

• Podem Alcoi ha elegit la seua nova secretària general, Naiara Davó, membre de Podem des dels seus inicis i regidora a l’Ajuntament d’Alcoi per Guanyar • S’obri així una nova etapa en Podem Alcoi amb l’objectiu de “desenvolupar un projecte de canvi que supose millores reals en la vida de les veïnes i veïns"


Podem Alcoi ha elegit la seua nova secretària general, 
Naiara Davó, membre de Podem des dels seus inicis i regidora a l’Ajuntament d’Alcoi per Guanyar. Ha sigut amb 98 vots. L’altre candidat al càrrec directiu, Andreu Bernabéu, va acordar integrar-se en l’equip directiu de Davó.

L’organització política ha celebrat una assemblea per tal de presentar a l’equip executiu que acompanyarà a la secretaria general, que estarà conformat per deferents àrees: Comunicació i Coordinació, a càrrec d’Aaron Ferrándiz; Formació, Programa i Polítiques públiques, a càrrec de Carmina Reig; Organització i Joventut, a càrrec d’Andreu Bernabéu; Societat Civil i Moviments socials, a càrrec de Juan Masid; Feminisme, a càrrec d’Ana Peris; i Medi ambient i Animalisme, a càrrec de Regina Montava.

S’obri així una nova etapa en Podem Alcoi amb l’objectiu de desenvolupar un projecte de canvi que supose millores reals en la vida de les veïnes i veïns. Podem Alcoi ha de ser un instrument al servei de les persones, que marque el rumb per a l’horitzó 2019.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *