Foradia

Campanya a Alcoi per fer valdré el comerç tradicional

• La campanya donarà visibilitat a 12 gremis del comerç, representats per 12 personatges que caracteritzen cadascun dels gremis • “És essencial reforçar la connexió entre el comerç tradicional i els veïns d’Alcoi"

Alcoi posa en marxa la campanya ‘Conexión Premium, una iniciativa impulsada per la Confederació de Comerciants i Autònoms del País Valencià per recuperar la idea dels gremis i els comerços tradicionals, així com traslladar als ciutadans la confiança, qualitat, proximitat i experiència d’aquest tipus de comerç. L’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi (ACECA) ja ha comunicat la seua adhesió.

La campanya donarà visibilitat a 12 gremis del comerç, representats per 12 personatges que caracteritzen cadascun dels gremis. Aquests són: forners, carnissers, mercats municipals, alimentació, salut i bellesa, llar i decoració, moda i complements, llibreries i complements, nens i nenes, oci i restauració, servicis i comerç.

Cada mes es donarà visibilitat i potenciarà a un gremi diferent; d’aquesta manera, i durant el mes corresponent, cada establiment lluirà el cartell del seu gremi i farà entrega als seus clients d’un imant caracteritzat amb un dels 12 personatges.

“És essencial reforçar la connexió entre el comerç tradicional i els veïns d’Alcoi; per això, des de la regidoria de Comerç valorem molt positivament aquestes accions”, ha destacat la regidora de Comerç d’Alcoi, Vanessa Moltó.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *