lasarga itealcoi

Confeti morat per les festes

Campanya de reivindicació lúdica dels drets de les dones en les festes 2014. Convidem a totes aquelles persones que creuen en la participació de la dona en les festes en igualtat a utilitzar confeti de color morat a les entrades de moros i cristians d'Alcoi.

fonevol

El confeti morat per la participació total de la dona en festa./lesmuntanyes.com

La dona ja fa temps que està participant en la festa, que la festa sense ella no seria el que és. Ara que algunes dones poden complir tots els deures que la festa demana, volem que també puguen tindre tots els drets i que les autoritats apliquen la discriminació positiva a eixos casos.

Convidem a totes aquelles persones que creuen en la participació de la dona en les festes en igualtat a utilitzar confeti de color morat a les entrades de moros i cristians d’Alcoi.

Com cada any, proposem esta activitat positiva, respectuosa i integrada en la festa per a conscienciar a la gent i reivindicar la participació de la dona en igualtat de condicions a un home. El nostre objectiu és permetre reflexionar al públic i apropar més les opinions.

Amb aquesta finalitat repartirem enganxines, bossetes de confeti morat i agulletes de solapa el proper divendres 25 d’abril de 19.00 a 21.00 hores a la nostra seu, al Club d’Amics de la UNESCO, al carrer Cid, núm. 12, d’Alcoi.

Font: FONÈVOL

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *