foradia pressupostparticipatiualcoi

Jovempa destina 5.035 euros a entitats socials alcoianes

• Jovempa Alcoià-Comtat ha recaptat 5.035 euros que ha destinat a diferents organitzacions socials d'Alcoi • Entre elles: Solc, l'Associació Espanyola contra el Càncer, l'Associació d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca, Associació Nacional de la Síndrome Idic 15, Càrites Alcoi, Avançar i Gara.


Jovempa Alcoià-Comtat ha recaptat 5.035 euros que ha destinat a diferents organitzacions socials d’Alcoi: Solc, l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Associació d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca, Associació Pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual d’Alcoi, Associació Nacional de la Síndrome Idic 15, Càrites Alcoi, Avançar, Aliments per a la Pau en el Món i el Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi.

L’acte de lliurament va tenir lloc amb la celebració de la ‘nit solidària’, en la filà Guzmanes d’Alcoi, un acte que va concloure la ‘Lliga Solidària de Pàdel Gran Eslam’, a través de la qual s’han recaptat els fons destinats a les entitats socials.

D’altra banda, i amb la mateixa finalitat solidària, Jovempa ha celebrat simultàniament un sorteig de 250 euros per a gastar en el comerç local alcoià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *