foradia elgrat

Toni Gaspar, nou president de la Diputació de València

• Toni Gaspar, actual alcalde de Faura, és el nou president de la Diputació de València, després de la dimissió de Jorge Rodríguez arran el cas Alqueria. • “Les institucions estan al servei de les persones”. Açò comporta que “poden canviar, fusionar-se, transformar-se i fins a desaparéixer perquè apareguen altres institucions"

Toni Gaspar, actual alcalde de Faura, és el nou president de la Diputació de València, després de la dimissió de Jorge Rodríguez arran el cas Alqueria. Ha rebut els vots dels 17 diputats i diputades que integren l’equip de Govern provincial.

Gaspar, vicepresident segon i responsable d’Hisenda des de l’inici de la legislatura, ha reflexionat sobre el context polític general i la situació de la Diputació en particular, i ha apostat per “encertar més que errar; escoltar més que parlar; i reconéixer per a poder rectificar”.

També ha insistit en la idea que “les institucions estan al servei de les persones”. Açò comporta que “poden canviar, fusionar-se, transformar-se i fins a desaparéixer perquè apareguen altres institucions, la qual cosa no ha d’espantar a ningú si aquestes decisions es prenen per a modernitzar i millorar els serveis i la qualitat de vida de les persones”.

El nou president ha considerat que “la història demostra que la diferència és essencial, i també la lluita, però que els acords són necessaris”, i en aquest sentit ha instat a “fer política amb majúscules, que significa que tot el que fa l’adversari no està malament, treballant a llarg termini per a deixar les coses millor que les trobem”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *