foradia pressupostparticipatiualcoi

Reforma al parc de la Derrota de Bocairent

L'Ajuntament de Bocairent ha signat l'acta de replanteig per a iniciar les obres en aquest espai. S'espera que els treballs duren cinc mesos

L’Ajuntament de Bocairent ha signat l’acta de replanteig per a començar les obres al parc de la Derrota. El consistori espera que els treballs duren un màxim de cinc mesos, i es farà la renovació de l’equipament, s’ampliarà l’espai de jocs, i s’habilitarà una pista esportiva. A més a més, s’actuarà en el sistema de reg, els paviments i el tancament del recinte.

Segons han informat des del consistori, les obres tindran un cost de 300.000 euros, finançats íntegrament pel pla d’inversions de la Diputació de València. Ximo Carbonell, regidor d’Obres, ha indicat que: “Hem executat ja la renovació del parc de Cervantes, ara iniciem la de la Derrota i tenim acabat el projecte per al parc del carrer Dos de Maig. La reforma del parc de la Derrota és un projecte ambiciós de modernització i millora d’un dels espais públics més utilitzats pel veïnat”, per aquest motiu ha explicat que el disseny ha comptat amb un procés de participació ciutadana amb l’objectiu de potenciar el caràcter intergeneracional del recinte: “S’ha pensat en els més joves, però també en la gent gran, perquè els parcs han de ser espais de trobada i convivència entre diferents franges d’edat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *