foradia subscriutegrat

‘Formosíssima’, l’espectacle amb música i dansa sobre el Carmina Burana estarà a Xàtiva

Aquest és un projecte impulsat per la Diputació de València que té com a objectiu sensibilitzar i tractar de prevenir la violència de gènere entre la gent jove

Xàtiva acollirà aquest diumenge l’obra ‘Formosíssima’, un espectacle impulsat per la Diputació de València que té com a objectiu sensibilitzar i fer reflexionar sobre les diferents expressions d’amor en l’adolescència, i així prevenir la violència de gènere entre els més joves.

Aquest és un projecte interdisciplinari que recull diferents aspectes i especialitats artístiques i educatives, i que compta amb la col·laboració d’institucions com la Conselleria de Cultura.

A banda d’anar a Xàtiva, ‘Formosíssima’ també anirà a altres localitats com València, Alzira, Torrent i Almussafes.

Pel que fa a l’obra, aquest espectacle combina música i dansa sobre el Carmina Burana de Carl Orff, i fa ús de diferents ferramentes artístiques que promouen la interpretació racional i emocional, visibilitzant les relacions i els conflictes que porten a situacions d’assetjament o violència durant l’etapa de l’adolescència. Per a arribar a aquest fi, la proposta musical i coreogràfica es complementa amb un documental protagonitzat per joves entre els 12 i 16 anys, i amb una guia didàctica que es compartiran als centres educatius de la localitat com a recurs pedagògic i audiovisual per prevenir la violència de gènere.

En l’actuació participarà la companyia València Dancing Forward, l’Orfeó de la Universitat de València, l’Orfeó d’Aldaia i Kontakte grup de Percussió, i estarà protagonitzat pels solistes Saray Garcia, Pasqual Andreu i Vicent Antequeta; i els pianos Fernando Taberner, Juan Camilo Reyes i Arturo Barba. La música incidental correrà a càrrec de David Barberà, el disseny d’il·luminació per part de Pedro Hurtado i Luis Huerta, la direcció escènica de Joan Crespo i la direcció musical de Francesc Valldecabres.

Aquest espectacle, que se celebrarà el dia 11 de setembre, té l’entrada gratuïta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *