foradia subscriutegrat

Elevada activitat a la Biblioteca Tirisiti d’Alcoi des de la seua apertura

• Vora 5.815 xiquetes i xiquets han fet ús de la Biblioteca Tirisiti d’Alcoi des que va obrir les seues portes. • Les instal·lacions han oferit diàriament activitats de formació a joves usuaris


Vora 5.815 xiquetes i xiquets han fet ús de la Biblioteca Tirisiti d’Alcoi des que va obrir les seues portes en febrer d’enguany. Un espai cultural que va eixir com a iniciativa dels pressupostos participatius de l’any passat.

Les instal·lacions, ubicades als baixos del Centre Cultural Mario Silvestre, han oferit diàriament activitats de formació a joves usuaris. Destaquen les visites escolars que rep d’educació Infantil i Primària, amb la celebració d’un total de 37 talles i animacions escolars.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, recalca que la biblioteca “ha complit amb escreix el projecte d’un nou servici bibliotecari, més dedicat a la promoció de la lectura que al rol tradicional de la biblioteca clàssica”.

Cal remarcar que es preveu l’apertura d’una biblioteca infantil al barri de la Zona Nord, atés que ha sigut un projecte seleccionat pels pressupostos participatius d’enguany.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *