foradia subscriutegrat

La II Fira Modernista alcoiana acullirà un simulacre de manifestació obrera

• Simulacre de concentració que es realitzarà en commemoració de les reivindicacions obreres de principis del segle XX • Cada barri conformarà una columna de gent que s’unirà amb la resta en la plaça d'Espanya

La regidoria de Turisme d’Alcoi està preparant la celebració de la II Fira Modernista alcoiana, que tindrà lloc el dissabte 22 i diumenge 23 de setembre. Un esdeveniment que va ser acollit la seua primera edició amb molta participació i emoció per part de residents i visitants.

A més de les activitats organitzades amb ACECA i la Federació de Comerç d’Alcoi, per a enguany, destaca la concentració que es realitzarà en commemoració de les reivindicacions obreres de principis del segle XX. Els obrers reivindicaven, entre altres, una jornada laboral de 8 hores.

Està previst que el simulacre de la concentració tinga lloc el dia 22. Cada barri conformarà una columna de gent que s’unirà amb la resta en la plaça d’Espanya. Per realitzar l’acte col·laboren l’Associació d’ames de casa Lucentum i la Coral polifònica alcoiana.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *