foradia subscriutegrat

Muro aprova la municipalització de la gestió de l’aigua, amb l’abstenció de Compromís

• Amb els vots a favor d’EU, PP i PSOE, i amb l’abstenció del Govern de Compromís. • Compromís, per la seua banda, es va abstenir en la votació, a l'espera d'avaluar el seu informe i la seua viabilitat econòmica

El plenari de Muro va aprovar la gestió pública de l’aigua. Ho va fer amb els vots a favor d’EU, PP i PSOE, i amb l’abstenció del Govern de Compromís. El procés de municipalització s’iniciarà mitjançant l’emissió d’informes per part dels tècnics de l’Ajuntament.

Àngel Mollà, portaveu del PP, va argumentar que l’aigua ha de ser pública i s’han de dotar mitjos tant humans com tècnics per a fer la gestió pública.

El regidor del PSOE, en la mateixa línia, va matisar que s’hauran de buscar mitjans, informes, lleis, o siga la forma legal i tècnica per a poder fer-ho, i això implicarà unes conseqüències en el pressupost, en el personal… Si volem fer una gestió pública, estem dient que volem sacrificar unes coses per a tindre unes altres.

Francesc Valls, portaveu d’EU, va afirmar que “hui és un dia que iniciarem un camí que durà al nostre poble a obtenir un servei de qualitat“.

Compromís, per la seua banda, es va abstenir en la votació, a l’espera d’avaluar el seu informe i la seua viabilitat econòmica. Valls va opinar al respecte que “el Bloc/Compromís té voluntat mercantilista i no vol una gestió directa per al poble de Muro”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *