foradia subscriutegrat

El nou mural artístic de Gandia combina un entorn BIC i literatura

• Es tracta d’un gran mural, de 21 metres d’amplària per 13 d’altura, realitzat per l’artista Toni Espinar. • Combina personatges i històries de la literatura infantil, com Momo o el Petit Príncep amb la decoració original del Palau Ducal dels Borja de Gandia

El programa municipal Serpis Urban Art Project ha dut a terme la seua nova intervenció artística, la vuitena, a la ciutat de Gandia: un mural de 21 metres d’amplària per 13 d’altura realitzat per l’artista Toni Espinar.

Es tracta d’un mural que combina personatges i històries de la literatura infantil, com Momo o el Petit Príncep, amb la decoració original del Palau Ducal dels Borja de Gandia. Un homenatge al món infantil, que reivindica la consecució dels nostres somnis.

Tot i la llibertat creativa, cal tindre en compte la qüestió cromàtica, ja que és l’entorn d’un BIC. Però he volgut traure al carrer la imaginació, convidar als xiquets i les xiquetes a que lluiten pels seus somnis, que no perguen la il·lusió”, ha explicat el reconegut muralista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *