foradia becasivace

La carretera Natzaret-Oliva estarà licitada en tres mesos

Aquestes obres de prolongació permetran eliminar el trànsit de vehicles pesants del Molí de Santa Maria, i tant des de l'Ajuntament de Gandia, com des de la Diputació de València, aborden també la recuperació de les dos fases de millora que estan pendents a la carretera de Barx

L’Ajuntament de Gandia i la Diputació de València avancen en les obres de prolongació de la carretera Natzaret-Oliva, i a més, també estan planificant la recuperació de les dues fases de millora pendents a la carretera de Barx. Així ho ha anunciat l’alcalde, José Manuel Prieto, després de reunir-se amb el diputat de Carreteres, Rafa García. En aquest encontre també estaven presents Josep Alandete, vicealcalde de la localitat; el diputat d’Hisenda i regidor de Turisme de Gandia, Vicent Mascarell, i altres tècnics de les dos administracions.

Pel que fa a la prolongació de la carretera Natzaret-Oliva, l’alcalde ha recordat que “aquest vial evitarà el pas de vehicles pesants a la zona del Molí de Santa Maria”, i que “ara mateix ja disposa de l’estudi geotècnic i de l’estudi de les solucions”. Per aquest motiu, en 2 o 3 mesos es podrien iniciar les expropiacions i licitacions de l’obra. “El compromís és incloure als pressupostos l’execució tal com havíem anunciat. És una bona notícia per a la ciutat que soluciona el problema dels veïns de Molí de Santa Maria”, ha indicat Prieto, que a més a més, ha explicat que s’ha abordat també el tema de la recuperació del projecte d’Intervenció a la CV-675 entre Barx i Gandia. “En una part d’aquest tram tenim una qüestió de seguretat viària i accessos per a algunes urbanitzacions com Molló de la Creu i Santa Marta. El nostre compromís amb els veïns de Marxuquera és iniciar les expropiacions per poder començar a emprendre el projecte que necessitarà la col·laboració de la Diputació de València“.

Rafa García ha incidit en la importància de la col·laboració entre administracions i ha reafirmat el compromís de la Diputació amb la localitat de Gandia. “Per a nosaltres la seguretat viària és un dels eixos fonamentals i en aquest sentit continuarem treballant. Estem complint els terminis i l’any que ve la intervenció estarà contemplada als pressupostos de l’ens provincial amb la qual cosa aquest tram de la Natzaret-Oliva”.

Respecte a la CV-675, García ha afirmat que ara mateix “abordarem l’actualització del projecte i esperem el pròxim any tenir als pressupostos alguna partida que ens permeta iniciar aquest projecte”. “Estem complint amb els compromisos i continuem fent de la Diputació un ens que col·labora amb els ajuntaments perquè puguen executar projectes que no podrien afrontar en solitari”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *