lasarga mediamborganica

Xàtiva agraeix el treball dels seus corresponsals juvenils

• Els corresponsals rebien la programació municipal mensual i divulgaven la informació pels diferents centres escolars • L'alcalde ha fet valdre el treball i funció dels corresponsals. Els ha comunicat que són “els nostres ulls als diferents centres”


L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut als joves que durant aquest any han participat en el projecte de corresponsals juvenils en els distints centres educatius de la ciutat. Allí han comentat la seua experiència com a nexe d’unió entre els seus companys i la Casa de la Joventut, per tal de donar a conéixer i difondre les distintes activitats que es duen a terme a la ciutat a nivell juvenil.

Els corresponsals rebien la programació municipal mensual i realitzaven una reunió informativa per tal de preparar la informació. Posteriorment divulgaven la informació pels diferents centres escolars i aules per tal de donar a conéixer les activitats previstes. A més recollien les propostes dels joves per transmetre-les posteriorment als professionals municipals.

“Per poder decidir quines polítiques has de portar a terme per a la gent jove és interessant saber l’opinió dels mateixos interessats. Quines són les problemàtiques de la gent jove, de quins temes els interessa parlar o quines coses generen problemes en l’àmbit social, educatiu o social i així poder solucionar problemes que d’altra manera poden quedar amagats, ha comentat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, fent valdre el treball i funció dels corresponsals.

I en aquesta mateixa línia els ha comunicat que són “els nostres ulls als diferents centres”. “Açò comença com un joc però volem que acabeu tenint la capacitat de ser un xicotet referent, un interlocutor vàlid entre la comunitat juvenil i nosaltres”, ha finalitzat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *