foradia barnasants

22 activitats culturals fan gaudir milers d’assistents a Ontinyent durant juliol

• El programa ‘Cultura de Barri’ d’Ontinyent tanca el mes de juliol amb prop de 5.000 espectadors assistents a les 22 activitats culturals,


El programa ‘Cultura de Barri’ d’Ontinyent tanca el mes de juliol amb prop de 5.000 espectadors assistents a les 22 activitats culturals, la gran majoria d’elles gratuïtes i a l’aire lliure.

Un dels principals atractius han sigut les actuacions de l’Estiu Musical, que han reunit 1200 espectadors als diversos concerts organitzats. També han sigut multitudinàries les dues actuacions del X Festival ‘Ontijazz,’ que van reunir 500 persones, i els diversos concerts de les colònies musicals d’Estiu, als quals van assistir més de 1100 persones.

Les projeccions de ‘cinema a la fresca’ també superaven el miler d’espectadors, amb la projecció dels films ‘Tadeo Jones II’; ‘Wonder’, ‘Estiu 1993’ i ‘Thi Mai, Rumbo a Vietnam’; completant-se amb el concert del grup ‘El Raval’, el I Festival de Rap ‘Festocho’, i diverses projeccions de documentals sota el nom de ‘Cultura a la Fresca’.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *