foradia cdturisme

Projectades les obres d’execució del CEEM del Barranquet de Soler per 427.971 €

• “Estem fent tot el que està a les nostres mans perquè aquest centre és un recurs molt important per a la nostra ciutat i comarca", afirma Aroa Mira. • Són ja 7 els anys que han passat des de la realització del centre, i encara no s’ha posat en funcionament. Fet que el PP d’Alcoi critica

La Junta de Govern d’Alcoi ha aprovat l’expedient de contractació de les obres d’execució de les instal·lacions del CEEM, Centre Específic de Malalts Mentals del Barranquet del Soler. El pressupost de la licitació és de 427.971 euros, amb els quals es realitzarà l’obra d’execució de les instal·lacions de climatització, CT, BT, contra incendis i telecomunicacions.

Una vegada realitzades aquestes obres el CEEM ja podrà ser cedit a la Generalitat perquè el pose en marxa. Tal com afirma la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, “estem fent tot el que està a les nostres mans perquè aquest centre és un recurs molt important per a la nostra ciutat i comarca, són molts anys els que hem hagut d’esperar i ara per fi serà una realitat, el més important és que un centre com aquest que pot rebre malalts de tota la Comunitat estiga en Alcoi funcionant com més aviat millor, gestionat com pertoca per l’Administració Autonòmica i donant un servei tan necessari com aquest relacionat amb les malalties mentals”.

Són ja 7 els anys que han passat des de la realització del centre, i encara no s’ha posat en funcionament. Fet que el PP d’Alcoi critica, en paraules de la regidora Amalia Payá, “no ens cansarem de denunciar la desídia i falta de coordinació entre l’Ajuntament i la Generalitat. El partit Socialista i Compromís han gestionat aquest projecte molt mal, solament han intentat traure-li rèdit electoral, sense aconseguir cap benefici per a la ciutadania”.

Aroa Mira conclou dient que “donarem solució a un dels tant problemes heretats de l’anterior Govern autonòmic, sense assumir gestions que com Ajuntament no ens pertoquen però, sobretot, volem ajudar a millorar la vida dels ciutadans amb una infraestructura fonamental en el mapa dels malalts mentals d’aquesta comunitat”.

Cal afegir que, durant aquest estiu, s’han dut endavant treball per a la neteja de vegetació a la zona del Barranquet de Soler per evitar molèsties i possibilitats d’incendis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *