foradia cdturisme

Isabel-Clara Simó dona una conferencia al campus d’Alcoi sobre ‘Ciència i Literatura’

• Literatura en la Setmana de la Ciència • L'escriptora i periodista alcoiana Isabel Clara Simó en el campus amb la seua conferència "Ciència i Literatura" • En 2013, va ser reconeguda amb la concessió de la medalla d'or de la ciutat i el nomenament de filla predilecta

isabel-clara-simo

Aquesta vesprada, Isabel-Clara Simó escriptora i periodista alcoiana, ha passat per Alcoi per donar la conferència titulada “Ciència i Literatura”, en la Sala de Graus Roberto García Payá d’aquest Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, dintre de la Setmana de Ciència.

La presència de la ciència en la literatura, sobretot des del segle XIX i molt especialment els segles XX i XXI, comprén el teatre, el cinema i la televisió. D’altra banda, està la ciència de la literatura, com el textualisme o l’anàlisi del discurs.

Isabel-Clara Simó, escriptora i periodista alcoiana. Se li considera una de les autores modernes més importants de literatura catalana. En 2013, va ser reconeguda per l’Ajuntament d’Alcoi amb la concessió de la medalla d’or de la ciutat i el nomenament de filla predilecta.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *