foradia subscriutegrat

Arranquen els serveis de manteniment i neteja dels parcs municipal

L'empresa adjudicatària treballa amb persones amb dificultat d'integració social i el contracte és de dos anys prorrogable a un més

L’Ajuntament d’Alcoi ha informat que, aquest 22 de març, han començat a treballar les huit persones contractades per al servei de manteniment i neteja dels parcs municipals de la localitat. L’empresa adjudicatària es tracta de Compañía Especial de Empleo e Integración S.L. amb un pressupost de 377.314,08 euros i un contracte de dos anys prorrogable a un més. Aquesta empresa fa feina amb persones amb dificultat de contractació per diversitat funcional. Els serveis comptaran amb la presència d’un encarregat i set treballadors.

Seguint els criteris de sostenibilitat mediambiental, d’integració social, innovació tecnològica, el ple de condicions del servei conformen els diversos treballs de neteja i manteniment de les zones verdes a les zones Nord, La Bassa, Accés Nord, Polígon Cotes Baixes, Barranquet de Soler, El Romeral, Santa Anna, Batoi, Polígon Industrial Santiago Payá, Cantagallet, Zona Depòsit, El Camí, La Glorieta i El Viaducte. Aquesta proposta ha vingut des del Grup Municipal Podem Alcoi.

Segons han informat des de l’Ajuntament, responsables tècnics municipals controlaran les prestacions de l’empresa adjudicatària. A més, Compañía Especial de Empleo e Integración S.L s’encarregarà d’informar amb una planificació trimestral dels treballs a realitzar i també portaran, ells mateixos, les queixes dels ciutadans que entren dins dels treballs adjudicats.  

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, juntament amb el vicealcalde, Jordi Martínez, han tractat directament amb els treballadors en el seu primer dia de feina i els han mostrat el seu suport. Els operaris han expressat la seua gana per començar la feina.

Jordi Martínez ha volgut destacar que “aquest és un servei que era necessari i que millorarà el manteniment dels parcs de la ciutat i a més donarà ocupació a persones que tenen dificultat per a trobar treball, donant-los una oportunitat per a incorporar-se al mercat laboral”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *