foradia cdturisme

L’equip GROMEP del Campus d’Alcoi de la UPV guanya de nou el concurs nacional de robots

• És el segon any consecutiu que l'equip GROMEP aconsegueix la victòria, es consolida com un referent europeu. • Els equips participants havien de completar cinc proves demostrant les destreses dels seus robots


El Concurs Nacional de Robots Humanoides (CEABOT 2018) ha sigut guanyat de nou per l’equip del Grup de Robòtica i Mecatrònica (GROMEP) del campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. Concurs celebrat a Badajoz, en el marc de les XXXIX Jornades d’Automàtica, organitzades per la Universitat d’Extremadura.

És el segon any consecutiu que l’equip GROMEP aconsegueix la victòria; a més, sis de les últimes set edicions s’ha imposat a la resta de participants, per la qual cosa es consolida com un referent europeu.

Els equips participants havien de completar cinc proves amb els seus robots: una carrera d’anada i volta amb obstacles; lluita; una carrera pujant i baixant una xicoteta escala amb esglaons de tres centímetres d’altura; una prova de visió en la qual els robots descodificaven codis QR per a identificar el nombre més gran d’obstacles possibles; i una última prova lliure.

L’equip de la UPV ha quedat primer en les proves de lluita, visió i escala; segon en la prova d’obstacles, i tercer en la prova lliure. Els seus components són: Jordi Armengol, estudiant del Grau d’Enginyeria Elèctrica; Julen Morante, estudiant del Grau d’Enginyeria Mecànica; i Daniel Gaspar, del Grau d’Enginyeria Informàtica. Els tutors han sigut els professors Jaime Masiá Vañó i Juan Ramón Rufino.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *