foradia subscriutegrat

La II Fira Modernista alcoiana des del punt de vista de l’alcalde

• "Des del primer moment s'han superat totes les expectatives de participació i d’implicació" • Les aportacions que la Fira està duent a Alcoi són, des del punt de vista de l’alcalde, “de tot tipus: cultural, social i turístic..."


Hem parlat amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, perquè ens comente les seues impressions sobre la II Fira Modernista d’Alcoi, un esdeveniment que, encara que viu la seua segona edició, ja podem dir que s’ha consolidat dins de l’agenda alcoiana, promovent una gran participació i dinamisme cultural i turístic.

En paraules de l’alcalde, “des del primer moment s’han superat totes les expectatives de participació i d’implicació. Un èxit que ha sigut possible gràcies al treball que es fa des de la regidoria de Turisme, i en espacial al de Lorena Zamorano, que està fent una tasca absolutament extraordinària però que no seria possible si el poble d’Alcoi no s’haguera implicat“.

El transcurs de la Setmana Modernista, a dijous 20 de setembre, des de la perspectiva de l’alcalde “està sent aquesta una Fira molt desitjada i molt esperada per part dels alcoians, que porten molt de temps preparant-se per a celebrar-la. Ho hem comprovat ja, que des del dilluns, que vam començar, totes les jornades, actes i exposicions estan sent un èxit de participació. Esperem que culmine aquest cap de setmana amb una gran festa”.

Les aportacions que la Fira està duent a Alcoi són, des del punt de vista de l’alcalde, “de tot tipus: cultural, social i turístic. Són moltes les persones les que vénen a veure eixe procés de transformació que viu durant aquests dies la ciutat d’Alcoi. De fet, a nivel d’hostaleria, ja és difícil reservar una taula per a aquest cap de setmana. Per tant és un revulsiu. També des del punt de vista turístic, no només per la gent que ve a visitar-nos, sinó també per la projecció que té la ciutat a nivel de Tot el País Valencià, amb la qual es dóna a conéixer el patrimoni modernista que té la ciutat d’Alcoi. Una cosa que motiva encara més al fet que els turistes vinguen de fora d’aquesta setmana a conéixer el nostre patrimoni”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *