foradia subscriutegrat

Compromís continua denunciant irregularitats amb el contracte de brossa i neteja viària

• Compromís denuncia cinc mesos de retràs del nomenament d’un tècnic municipal encarregat del control del contracte del servei • Les factures pertanyents al servei del tècnic “han estat pagades sense que la figura del tècnic que supervise el contracte fóra nomenat”


Compromís continua denunciant que el contracte de recollida de brossa i neteja viària d’Alcoi no s’està complint de manera correcta. En aquest cas, denuncia cinc mesos de retràs del nomenament d’un tècnic municipal encarregat del control del contracte del servei.

Segons informa el grup municipal la figura d’aquest funcionari, que té com a funció principal verificar la veracitat de les factures que ens presenta l’empresa adjudicatària, estava al contracte i també apareix a la nova llei de contractes, “però la desídia del Govern de Toni Francès ha provocat que el nomenament del tècnic municipal es realitze cinc mesos després de la posada en marxa del servei”.

A més a més, segons informa Compromís, les factures pertanyents al servei del tècnic “han estat pagades sense que la figura del tècnic que supervise el contracte fóra nomenat”, durant juny, juliol i agost. Tot tenint en compte que, a la passada comissió Informativa, preguntà al Govern pel no pagament de la factura de l’adjudicatària corresponent al mes de maig, i la resposta va ser que faltava nomenar al tècnic municipal que realitzara les tasques de control.

Compromís exigeix al Govern explicacions d’aquest fet. Entre altres, es pregunta:

  • Si no hi havia la possibilitat de pagar per la falta del tècnic, per què s’han pagat les factures posteriors a maig?
  • Qui ha autoritzat els pagaments incomplint el contracte i la llei?
  • Perquè se’ns informà erròniament a l’anterior Comissió Informativa?
  • Perquè no s’informà correctament al Ple, malgrat les preguntes dels diferents grups de l’oposició?
  • Quin problema hi ha a la factura del mes de maig per no estar pagada?
  • Donat l’import elevat de la factura, açò modificarà a l’alça el termini mitjà de pagament als proveïdors?
Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *