foradia subscriutegrat

Xàtiva i Lleida signen un document d’agermanament per fomentar sinergies i col·laboracions

• L’objectiu és el de construir una relació de col·laboració per a “un millor coneixement i col·laboració entre ciutats" • La creació d’un vincle de cooperació i intercanvi que estimule els sectors que formen el teixit civil, social i econòmic.


Xàtiva i Lleida han signat un acord d’agermanament. L’objectiu és el de construir una relació de col·laboració per a un millor coneixement i col·laboració entre ciutats, tot contribuint a reforçar, afavorir i promoure l’amistat i el progrés. La creació d’un vincle de cooperació i intercanvi que estimule els sectors que formen el teixit civil, social i econòmic.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, acompanyat de l’Escola de Danses de Xàtiva, s’ha desplaçat a Lleida per a formalitzar la signatura de l’acta. Allí es va trobar amb Félix Larrosa, nou alcalde de Lleida. Aquest acte s’emmarca en la celebració del Dia de la Ciutat de Lleida, dins de les Festes de la Tardor de la capital catalana.

Entre les activitats que es desenvolupen arran aquest agermanament, figura el suport a l’organització de trobades socials que redunden en la formació integral d’ambdós municipis; el foment de l’intercanvi d’experiències, iniciatives i solucions als seus problemes comuns; i l’estudi del desenvolupament de fórmules participatives que permeten sumar esforços en l’execució de projectes comuns en els àmbits culturals, socials, educatius, empresarials, comercial i turístics.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *