lasarga ajualcoitel

Xàtiva instal·larà mercats d’alimentació ambulants als barris

• Xàtiva posarà en marxa la iniciativa Mercat als Barris, un projecte que consistirà en instal·lar mercats d'alimentació ambulants pels barris • La iniciativa, que està pensada per als segments de major edat de la població, ve a suplir la mancança de les petites botigues de comestibles


Xàtiva posarà en marxa la iniciativa Mercat als Barris, un projecte que consistirà en instal·lar mercats d’alimentació ambulants, pels barris de Sant Pere i del Raval de Xàtiva, que oferiran parades de fruiteria, verduleria i queviures de primera necessitat.

La iniciativa, que està pensada per als segments de major edat de la població, ve a suplir la mancança de les petites botigues de comestibles de barri què, amb el pas del temps i com a conseqüència de l’activitat de les grans superfícies, han anat desapareixent.

Els mercats s’instal·laran inicialment cada quinze dies, tant a la plaça de Sant Pere, com a la plaça de Joaquín Tudela, al barri del Raval. En concret, a Sant Pere hi haurà mercat els dies 3, 17 i 31 d’octubre; 14 i 28 de novembre i 12 de desembre. Al Raval, els mercats se celebraran els dies 10 i 24 d’octubre; 7 i 21 de novembre i 5 i 12 de desembre.

Segons comenta el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, Xàtiva, tradicionalment, estat una ciutat de mercats. La ciutadania dels barris ha reivindicat tenir servei de mercat, sobretot de productes comestibles i frescos

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *