foradia mediambient

La primera edició d’octubre d’El Gratis ja està al carrer

• Milers de la primera quinzena d’octubre d’El Gratis ja estan en procés de distribució pels carrers, comerços, locals i institucions de les comarques centrals valencianes • Sempre amb l’ajuda i col·laboració dels millors professionals, comerços i empreses de la zona.

Milers de periòdics de la primera quinzena d’octubre d’El Gratis ja estan en procés de distribució pels carrers, comerços, locals i institucions de les comarques centrals valencianes. Des de primera hora del matí d’avui divendres 5 d’octubre.

En aquesta edició, podem ressaltar l’entrevista que li hem realitzat a l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, en la qual parlem, entre altres, dels projectes en marxa, de les eleccions municipals i de la situació a nivell estatal. Un dels projectes és el Bulevard, el qual analitza, en un reportatge a fons, el periodista Javier Llopis.

La II Fira Modernista d’enguany ha gaudit d’un notable èxit. Aprofitem per a parlar sobre l’art modernista alcoià amb dos historiadors especialitzats: Lluís Vidal i Elisa Beneyto. Ens assabenten de moltes dades sobre Lorenzo Ridaura, el cementeri alcoià i l’art modernista en general.

Com sabeu, El Gratis ha celebrat recentment, amb motiu del seu 31 aniversari, els ‘Palmells 2018, mà de futur’, uns reconeixements a dues persones que destaquen per les seues aportacions a la cultura del nostre territori. En aquesta edició podeu assabentar-se de tots els detalls.

L’exposició ‘Antoni Miró a la Base’ que l’artista alcoià ha presentat a la Marina de València, que integra més de 250 obres realitzades des del 2012, ha tingut una gran repercussió mediàtica. No deixeu de llegir el reportatge que li dediquem.

Aquests comentats són alguns dels temes que trobareu a les pàgines d’El Gratis de la seua 680 edició, acompanyats de les principals notícies de les comarques de L’Alcoià, El Comtat, La Vall d’Albaida, La Safor i La Costera. Sempre amb l’ajuda i col·laboració dels millors professionals, comerços i empreses de la zona.

Font: Editorial./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *