foradia pressupostparticipatiualcoi

El Gratis i la vertebració del territori com a potencial de desenvolupament

• Es poden establir estratègies de cooperació i col·laboració oportunes per a millorar tots els àmbits: empresarials, productius, administratius, culturals… • Una de les autoritats intel·lectuals que ho explica molt bé és el professor i escriptor Nèstor Novell, parlem amb ell. • Entrevista a Hipòlit Agulló, reportatge sobre el tren de Francesc Gisbert...

Durant les últimes dècades, els municipis de les comarques que ens envolten han tingut la tendència de voler desenvolupar una autonomia respecte als seus veïns. Però és important comprendre que els municipis formen part de les comarques que els voltegen. D’aquesta manera es poden establir estratègies de cooperació i col·laboració oportunes per a millorar tots els seus àmbits, empresarials, productius, administratius, culturals…

Aquest és un dels objectius als quals volem humilment contribuir amb la nostra publicació: vertebrar, en la mesura de les nostres possibilitats, la comunicació entre els municipis que envolten les nostres comarques.

Una de les autoritats intel·lectuals que explica molt bé aquestes necessitats és el professor i escriptor Nèstor Novell. Hem mantingut amb ell una rica conversa en la qual, a més de comentar els potencials que tenim des de les Comarques Centrals, ens ofereix alguns consells claus per al desenvolupament empresarial.

Entre els reportatges publicats a El Gratis d’aquesta quinzena, hem de destacar, almenys un parell més: per una banda, el que ha realitzat l’escriptor i professor Francesc Gisbert, sobre el tren Alcoi-Gandia, on analitza l’important paper d’aquesta infraestructura per al desenvolupament del territori.

Per altra banda, hem de comentar l’entrevista que hem realitzat a Hipòlit Agulló, un dels principals promotors del projecte Somriures, que naix per a oferir una atenció pública a les persones dependents majors de 21 anys. Ens conta, a més, la seua experiència d’exitosa lluita contra les retallades en dependència per part del PP.

Com ja sabeu, l’epicentre d’El Gratis és la ciutat d’Alcoi. Per això, encara que ens fem ressò de molts dels fets que succeeixen als municipis de les comarques del voltant, fem especial recalcament en les notícies d’aquesta localitat.

Tot sempre comptant amb la col·laboració de nombrosos professionals i empresaris, serveis i productes dels quals podeu conéixer a les nostres pàgines. Recordar que podeu fer-se amb una edició d’El Gratis al vostre punt de venda per 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *