Foradia subscriutegrat

El Centre d’Interpretació Turística de L’Orxa divulga els atractius de les comarques

• Al Centre es pot rebre informació sobre els municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat i els seus atractius turístics • Des del passat mes d’agost, quan es va obrir, ha rebut més de 160 visitants que s'informen sobre els atractius turístics de la zona.


El Centre d’Interpretació Turística de la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, ubicat a L’Orxa, va obrir les seues portes al públic el passat mes d’agost. Des de llavors ha rebut més de 160 visitants que s’han informat sobre els atractius turístics de la zona.

Al Centre es pot rebre informació sobre els municipis de la Mancomunitat i els seus atractius turístics, des de rutes senderistes o ciclistes fins a gastronomia o festivitats. A més, es proporcionen diferents fullets informatius d’utilitat.

El Centre atrau turistes que practiquen ciclisme o senderisme, ja que està situat en un punt clau per al turisme de la zona, molt a prop de la Via Verda, per la que transitava el tren Alcoi-Gandia, i tocant a l’antiga fàbrica paperera de Raduan.

Els primers dies de la seua obertura, la majoria de visitants eren locals curiosos, però a mesura que s’ha donat a conéixer l’existència d’aquest punt d’informació turística ha augmentat el nombre de persones que han decidit apropar-se. Els turistes procedeixen, principalment de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, l’Alacantí i la Safor, però també s’ha rebut a grups estrangers, concretament alemanys i anglesos.

Per altra banda, el Centre d’Interpretació ha habilitat una zona per al desenvolupament de tallers i activitats per a grups provinents de centres escolars, amb la idea d’oferir, en els pròxims mesos, un servei divulgatiu.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *