foradia subscriutegrat

Ajornada la presentació del disc ‘Antoni Miró, pintura musicada’ per previsió de pluges

• El dia que es durà a terme finalment serà diumenge 2 de desembre. • El treball realitzat s'ha dut a terme amb els artistes: Júlia, Pau Alabajos, Miquel Gil, Mireia Vives i Borja Penalba, Mara Aranda, Feliu Ventura, El Diluvi, Lu Rois i Cesk Freixas.


El concert-homenatge de presentació del disc ‘Antoni Miró, pintura musicada’, previst per aquest diumenge 21 d’octubre a la Marina de València, s’ha ajornat per previsió de pluges. El dia que es durà a terme finalment serà diumenge 2 de desembre.

Recordem que el treball realitzat s’ha dut a terme amb els artistes: Júlia, Pau Alabajos, Miquel Gil, Mireia Vives i Borja Penalba, Mara Aranda, Feliu Ventura, El Diluvi, Lu Rois i Cesk Freixas.

El seu treball constitueix un estudi artístic sinestèsic, una antologia musical on es reinterpreten alguns quadres del pintor. El treball també inclou la recitació dels poemes dedicats a Miró per part de Marc Granell, Josep Piera, Ovidi Montllor i Isabel-Clara Simó, interpretats per Pepa Alòs i Francesc Anyó.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *