lasarga ajualcoipresuparticipa

Octavio Hernández Bolín presentarà el I Certamen de Música Festera ‘Vila de Cocentaina’

• La I edició del Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina' tindrà lloc el pròxim 1 de maig. • Octavio Hernández Bolín, director de 'Nuestras Bandas de Música', "és tot un referent per als músics valencians"

La I edició del Certamen d’Interpretació de Música Festera ‘Vila de Cocentaina’ tindrà lloc el pròxim 1 de maig. En ella participaran, com a resultat d’un sorteig, l’Associació Musical ‘L’Avanç del Campello’, el Cercle Musical Primitiva d’Albaida ‘El Gamell’ i la Unió Musical de Bocairent.

La persona que presentarà l’esdeveniment serà Octavio Hernández Bolín, director de ‘Nuestras Bandas de Música’. El vicepresident Musical de la Junta de Festes, el compositor contestà Francisco Valor, ressalta el seu paper com a divulgador de la música “per als músics valencians és tot un referent perquè a través del seu programa de ràdio i de la plataforma digital fa valdre la important activitat que realitzen diàriament les bandes de música a la Comunitat Valenciana i fins i tot també a l’àmbit nacional“.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *