foradia subscriutegrat

La major trobada d’empreniment del País Valencià està tenint lloc a Gandia

• Dos temes estratègics per al territori són el fil conductor de l’esdeveniment: el turisme intel·ligent i la qualitat de vida • A la cita assisteixen més de 1.000 professionals i prop de 100 ponents


Gandia està sent durant aquests dies l’escenari de la major trobada d’empreniment del País Valencià. Es tracta de Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2018, que enguany celebra la seua XIII edició.

Dos temes estratègics per al territori són el fil conductor de l’esdeveniment: el turisme intel·ligent i la qualitat de vida. A la cita assisteixen més de 1.000 professionals i prop de 100 ponents, els quals participen de més de 25 activitats, com ponències, taules redones i sessions de networking.

La inauguració va comptar, a més d’amb l’alcaldessa del municipi, Diana Morant, i altres autoritats locals, amb la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, i amb el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Gandia i els CEEI de la Comunitat Valenciana; compta amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *