foradia pressupostparticipatiualcoi

Puig i Zapatero ofereixen el seu suport a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant

• Rodríguez Zapatero ha destacat que se sent orgullós que Diana Morant i ha valorat la seua “claredat d'idees i la seua brillantor” • “Tinc el coratge de tots, i si me'l torneu a donar per a ser alcaldessa de la ciutat, promet no defallir mai".

Diana Morant ha rebut el suport de més de 600 persones a l’acte de presentació com a candidata, pel PSPV-PSOE, a continuar gestionant l’Alcaldia de Gandia. Ha destacat la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i l’expresident socialista José Luis Rodríguez Zapatero.

Rodríguez Zapatero ha destacat que se sent orgullós que Diana Morant siga filla política de la seua etapa com a president del Govern i que “aquells que em succeeixen siguen molt millors que jo, com és el seu cas”, i en aquest sentit ha valorat la seua “claredat d’idees i la seua brillantor”.

Ximo Puig, per la seua banda, ha recordat que “Gandia havia sigut, amb Pepa Frau i José Manuel Orengo, l’avantguarda del municipalisme en la Comunitat Valenciana, i en tan sols quatre anys el va dinamitar tot el PP”: “els populars van deixar un deute que Diana Morant està alçant, amb una hipoteca reputacional i econòmica, igual que ha succeït en la Generalitat”.

Ara, remarca el president,la ciutat ha canviat d’una manera especial, amb una bona convivència i acabant amb l’enorme crispació que va generar aqueix alcalde el nom del qual no em vull recordar”: “avui tenim una Gandia i una Comunitat Valenciana que ja estan en marxa, i ara no podem tornar a mirar cap endarrere”.

Per això, el president de la Generalitat, Ximo Puig, considera que “la millor solució per al futur de Gandia és Diana Morant, i el continuarà sent”. També ha volgut valorar “l’aliança entre la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Gandia des del primer dia”.

Diana Morant ha mantingut que els socialistes de Gandia han tret de la pobresa a la ciutadania en aquesta legislatura i que han sigut els que han tornat a alçar la ciutat: “hem recuperat la reputació fent que tornen les inversions privades i públiques”, negant-se a acceptar que “el fracàs del PP es convertisca en el fracàs de Gandia”. A més, ha valorat els assoliments del PSOE en matèria de drets socials, en lleis com violència de gènere, dependència, matrimoni del mateix sexe i memòria històrica.

Tot seguit, ha indicat que no s’aconsegueix res en la vida sense perseverar i sense treball. I en aquest sentit: “tinc el coratge de tots, i si me’l torneu a donar per a ser alcaldessa de la ciutat, promet no defallir mai“.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *