foradia pressupostparticipatiualcoi

Les associacions de veïnes i de veïns valoren positivament el projecte del Bulevard

• Les associacions de veïns de l'Eixample-Benissaidó i Santa Rosa-La Mistera valoren positivament el projecte del Bulevard • Serà un vial que aprofitarà “per a descongestionar el trànsit d'Entença” i que s’utilitzarà “per poder passejar o anar en bicicleta”.

Les associacions de veïns de l’Eixample-Benissaidó i Santa Rosa-La Mistera valoren positivament el projecte del Bulevard proposat pel Govern d’Alcoi i afegeixen propostes de millora.

En contraposició amb el projecte que va plantejar el PP en 2004, el nou Bulevard, manifesten des del Govern, no serà “una espècie de circumval·lació per dins de la ciutat”; sinó que serà un vial que aprofitarà “per a descongestionar el trànsit d’Entença” i que s’utilitzarà “per poder passejar o anar en bicicleta”.

L’Associació de Veïns de l’Eixample, per la seua banda, ressalta en un informe que ha dut a terme que aquest nou projecte “assumeix moltes de les reivindicacions platejades aleshores com carril per sentit, millora de l’accessibilitat urbana eliminant punts estrets, carril-bici, millores en places d’aparcament…”. L’Associació també ressalta millores com voreres més amples en alguns punts i el manteniment i la creació de zones verdes.

El regidor de Territori, Manolo Gomicia, afirma que Estem molt satisfets perquè els veïns estiguen contents amb el projecte plantejat pel nostre Govern, un projecte pensat per a les persones, partint de la base dels suggeriments veïnals”.

No està de més recordar que l’antic projecte del Bulevard, encarregat a l’empresa constructora d’Enrique Ortiz, va acabar als tribunals, els quals van sentenciar a favor de l’Ajuntament.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *