foradia mediambient

Mari Carmen “Tenen por que se’ls acabe el xollo”

El Poble és Savi: els mitjans contra els nous governs • Anem al carrer a preguntar als nostres veïns la seua opinió sobre els temes d’actualitat mediàtica • Parlem amb Mari Carmen

Anem al carrer a preguntar als nostres veïns la seua opinió sobre els temes d’actualitat mediàtica. En els darrers dies el principal tema mediàtic ha sigut el govern per part de la jutgessa Manuela Carmena. Els grans mitjans de comunicació han dedicat els seus principals titulars per a criticar diversos aspectes de la nova corporació municipal de Madrid i així desprestigiar i pressionar perquè dimiteixen els seus regidors.

La majoria de portades del ABC, de El Mundo, La Razon i El País, així com els titulars de les notícies de ràdio i televisió, han donat a entendre durant les últimes setmanes que era imperativa la dimissió de Guillermo Zapata (pels twits d’humor negre que va publicar fa quatre anys) i de la regidora Rita Maestre (per fer una reivindicació fa quatre anys en la capella de la Universitat de la Complutense a favor del laïcisme).

L’editorial de El País del cap de setmana anava un poquet més lluny encara i comparava a Guillermo Zapata, reconegut activista pels drets humans, amb els nazis. Segons l’actitud dels principals mitjans de comunicació del nostre país sembla que el principal enemic del poble espanyol no siga l’atur, ni l’empobriment social, ni la corrupció institucional; sembla que el principal enemic a batre siga el govern de Manuela Carmena.

Preguntem als veïns d’Alcoi què pensen al respecte.

maricarmen el poble es savi lesmuntanyes alcoi

Parlem amb Mari Carmen./lesmuntayes.com

Estàs més o menys assabentada de l’actualitat del govern de Madrid?Sí, perfectament. Ara estan intentant fer dimitir al regidor Guillermo Zapata”. I què opines al respecte? “És oportunisme. Els twits estan malament, però… perquè no els havien tret abans? És oportunisme. Ho fan perquè han perdut el govern.

Creus que haurien de dimitir? “No, no hauria de ser motiu de dimissió perquè fa quatre anys d’allò. A més demanen la dimissió d’aquest govern i no demanen la dimissió d’altres que han fet coses pitjors. Mira en València: el deute que ha deixat Rita, i ningú ha dit res. La Comunitat valenciana és la comunitat que està pitjor i ha sigut responsabilitat d’un govern corrupte. Per què no demanen la seua dimissió? Tenen por que se’ls acabe el xollo

Creus que les recents eleccions han sigut el principi d’un canvi més ample que implante altra forma de fer política?Sí, açò pot ser el primer pas d’un canvi major. Molt no ens deixaran fer però sí que es podran fer coses de manera diferent. Jo, per exemple, en Podemos confie prou. Però van a fer tot el que puguen per tal de criminalitzar-los. És la tàctica del PP: governar a tota costa, encara que hagen de fer coses brutes. Ha passat el mateix amb Ada Colau”.

I ací en Alcoi també estic prou contenta”, continua Mari Carmen,l’economia de l’Ajuntament ha millorat prou des que va deixar el govern el PP. Això sí, falten moltes coses per fer: la neteja, construcció i reconstrucció d’infraestructures, generació de treball… Jo veig que a aquest govern li falta activitat. Però estic contenta. I aprofite per a donar l’enhorabona a la secretària de grup del PSOE, Maria Baca”.

Font: Rodrigo Paños./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *