foradia subscriutegrat

Alcoi ja és oficialment ‘Ciutat Amiga de la Infància’

• Un símbol que reconeix a Alcoi com un municipi que es preocupa objectivament pel desenvolupament de l’educació i dels valors de les xiquetes i els xiquets. • Un dels projectes que s’han dut a terme a Alcoi que ha fet mèrits per a aconseguir aquest segell ha sigut APPI, Atenció Prenatal i Primera Infància


UNICEF ha atorgat el segell ‘Ciutat Amiga de la Infància’, un símbol que reconeix a Alcoi com un municipi que es preocupa objectivament pel desenvolupament de l’educació i dels valors de les xiquetes i els xiquets.

Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials, s’ha mostrat molt satisfeta per aquest assoliment i ha comentat que ha sigut fruit de més de 3 anys d’esforços, no a soles des del seu departament, sinó també de la resta dels departaments i de la Corporació en general, incloent-hi a tots els grups polítics.

Un dels projectes que s’han dut a terme a Alcoi que ha fet mèrits per a aconseguir aquest segell ha sigut APPI, Atenció Prenatal i Primera Infància, que va ser un dels 25 reconeguts per UNICEF en tot l’Estat espanyol.

L’alcalde d’Alcoi ha qualificat aquesta com una “gran notícia”. Ha agraït a tots els que l’han fet possible i ha citat projectes que han contribuït a aquest assoliment, entre altres, la iniciativa CLIA, Consell Local de la Infància i l’Adolescència, els Pressupostos Participatius per a xiquets, la Biblioteca Infantil Tirisiti i la Mostra de Teatre Escolar.

Aquest reconeixement implica també un compromís de futur de la ciutat per la infància, que s’haurà de veure concretat mantenint la continuïtat d’aquests projectes i duent a terme altres projectes i accions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *