foradia subscriutegrat

Alcoi participa en reunió anual de la xarxa Kaleidos 

• La xarxa Kaleidos, de Participació Ciutadana, formada per municipis de tota Espanya, va celebrar la seua reunió anual la setmana passada. 

participativa kaleidos

Alcoi va participar en la reunió de treball de la xarxa nacional Kaleidos.  El model alcoià de participació de la ciutatdania ha estat present amb la seua experiència en una jornada de participació amb altres ajuntament de molta més població i recursos econòmics.

Es va parlar entorn al desenvolupament d’un model innovador per a intentar prendre decisions en torn al procés d’escoltar i dialogar amb la ciutadania.  Aquest encontre a Alacant, van acudir el tècnic municipal de democracia participativa, i la responsable de la Regidoria de Democràcia Participativa i Transparència Maria Baca. Al llarg de la reunió,

Kaleidos és una xarxa nacional integrada pels Ajuntaments de Alcobendas, Bilbao, Logronyo, Getafe, Vitoria-Gasteiz, Sant Boi de Llobregat, Màlaga, Burgos i Zaragoza, consistoris especialment sensibilitzats amb matèries relacionades amb la ciutadania.

La regidora de participació Maria Baca explica: “Sempre és gratificant escoltar altres exemples, sobretot, de municipis grans i amb trajectòria en la participació ciutadana. Posar a la nostra ciutat en xarxes i jornada estatals és important i ens ajuda a seguir millorant”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *