foradia camaraalcoi

Manel Rodríguez posa lletra a l’obra del Certamen Coral Fira Tots Sants 2018

• Tindrà lloc al Centre Cultural El Teular, el pròxim 10 de novembre, a les 19 h. • La recaptació de la taquilla serà donada solidàriament al Col·lectiu 8 de Març i Dones de la comarca de l’Alcoià i Comtat.

Arriba la 38 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants de Cocentaina. Tindrà lloc al Centre Cultural El Teular, el pròxim 10 de novembre, a les 19 h.

Per aquesta edició l’obra obligada, anomenada ‘Marea de la llum’, ha sigut composta a partir d’un poema del poeta alcoià Manel Rodríguez i Castelló, amb música del compositor basc Josu Elberdin.

La totalitat de la recaptació de la taquilla serà donada solidàriament al Col·lectiu 8 de Març i Dones de la comarca de l’Alcoià i Comtat.

A l’esdeveniment, que estarà conduït pel periodista i locutor Paco Gadea, concursaran les següents agrupacions: el Coro de Cámara Tiento de Burgos, Pax-Cor de Cambra de Sabadell i el Cor Unió Musical Santa Cecilia d’Ona. La clausura de l’esdeveniment, per la seua banda, anirà a càrrec del grup de música antiga Menestrils d’Ontinyent.

Un dels requisits del certamen és que la composició de l’obra estiga escrita en valencià. Tot amb la finalitat de donar difusió a la música coral en la nostra llengua. Fet que ha motivat que l’esdeveniment s’haja convertit en l’únic certamen coral en tot el País Valencià que promou aquesta acció.

Aquesta singularitat va motivar que el certamen fora en 2012 guardonat amb el Premi ‘Agermanat’ que promou el Bloc de l’Alcoià-el Comtat-Les Foies de Castalla i Xixona.

En aquesta edició ja són divuit les obres compostes en valencià on s’ha musicat per compositors de diversos llocs de l’estat espanyol i internacional a poetes valencians com Marc Granell, Vicent Valls, Joan T. Jordá, i Àngels Rodas.

El cartell, per la seua banda, és obra del muralista José Antonio Espinar, llicenciat en Belles Arts de València i organitzador de festivals d’art urbà com el Graffitea, el festival internacional Street Art de Cheste, el Muralitza’t de Muro, el Serpis Urban Project de Gandia, GRAFFITEA, el LourdesJam de Castelló i l’Oltremare d’Itàlia.

Les reserves de les entrades ja estan a l’abast del públic a la web www.certamencoralfiratotssants.com.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *